Egyedi TervezÉs

Álmodjon nagyot, mi megvalósítjuk!

Szeretjük a kihívásokat és az egyedi igényeket. Ilyenkor lehetőség nyílik arra, hogy kicsit megismerjük ügyfeleink személyiségét, és olyan egyedi bútorral szolgáljuk ki, ami kizárólag az Ön egyedi elképzeléseit tükrözi kompromisszumok nélkül. Találjon ki egyedi formákat, íveket, rajzolatokat, feliratokat. Rendelkezésre álnak azok a számítógép által vezérelt eszközök, melyekkel a legegyedibb és legprecízebb mintákat is megvalósíthatjuk, de ha önnek a natúr, természetközeli megjelenés tetszik egyedi méretben, vagy beépítve, az sem akadály.

Tervezzen asztalt, ajtót, képkeretet, fürdőszobai bútorokat, konyhai munkalapot, vagy bármit. A lehetőségek tárháza végtelen...

 • Image

  Első lépések

  Előszön azt kell eldönteni, hogy milyen bútort szeretne. Ezután gondolkodjon el azon, hogyan illeszkedik ez a bútor a környezetébe. Nézze meg, hogy milyen méret lenne a legideálisabb. Esetleg vannak-e a bútorhoz kapcsolódó egyéb eszközök. Vannak-e olyan közeli tárgyak, vagy bármi más, ami behatárolná terveit.

 • Image

  Tervezés

  Ahhoz, hogy az ötletéből valóság legyen valamilyen módon be kell mutatnia nekünk. Ez lehet egy rajz, egy hasonló kép, egy méretezés, anyagminták. A lényeg, hogy tudjuk körvonalazni, -mit szeretne, -miből, -mekkorát, és mire szeretné használni.

 • Image

  Kivitelezés

  Az Ön elképzelései alapján, mi konkrét terveket készítünk, amit már úgy alkotunk meg, hogy az ne ütközzön kivitelezési nehézségekbe. Ennél a folyamatnál nagy hangsújt fektetünk arra, hogy a végleges kiviteli tervek pontosan az Ön elképzeléseinek megfelelően készüljenek. Az általunk készített és Ön által jóváhagyott tervek alapján elkészítjük a megálmodott bútort.

 •  

  Image

  Image

  ImageImageImage

 • Vágjunk bele közösen!
  tel: 06704235143
  e-mail: info@epx.hu